Incinge cuptorul la 190 de grade. Pregateste o tava de briose si pune hartiile de copt.
Intr-un bol amesteca faina, praful de copt, sarea, piperul si oregano.
Taie dovlecelul si ardeii in bucati si prajeste-le, pe rand, cu cate o lingura de ulei de masline. Pune tigaia pe foc mare, ca legumele sa nu se inmoaie prea tare. Scoate-le dupa 5 minute, cand s-au rumenit. Lasa-le sa se raceasca pe o farfurie.
Rade branza pe razatoarea mare.
Peste faina adauga ouale, laptele, 5 linguri de ulei si amesteca cu o furculita, pana se omogenizeaza. Incorporeaza branza si apoi adauga legumele prajite.
Toarna aluatul in tava de briose si bag-o la cuptor pentru 30 de minute.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2016/12/briose-sarate-cu-branza-dovlecei-si-ardei.html