Prajeste caju-ul si semintele de susan intr-o tigaie, fara ulei, pana cand se rumenesc usor. Lasa-le sa se raceasca.
Pune o oala cu apa la fiert.
Pune toate ingredientele pentru sos intr-un blender si mixeaza-le pana obtii un sos omogen. Poti folosi si un blender cu picior sau robotul de bucatarie.
Taie dovlecelul si morcovul in fasii, cu ajutorul unui peeler pentru legume.
Taie ardeiul in bucati subtiri de aproximativ 4-5 cm lungime.
Pune toate legumele intr-un bol.
Cand apa fierbe, pune taiteii si lasa-i cateva minute, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Scurge taiteii de apa si lasa-i sa se raceasca pentru cateva minute.
Peste legume pune taiteii, sosul, caju-ul, susanul prajit si menta si amesteca-le bine.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2017/11/pad-thai-vegan-cu-legume-si-taitei-cu-hrisca.html