o lingurita de pasta de hrean sau hrean ras in otet (optional)
o ingura de radacina sau tulpini de telina taiate in cuburi foarte mici (optional)
coaja si zeama de la o jumatate de lamaie (preferabil bio)
sare (posibil sa nu fie nevoie de prea multa, pentru ca pestele este sarat)
piper
salata de sfecla coapta, pentru servit (optional)
Preparare
Curata macroul de piele si oase mari (oasele mai mici sunt foarte moi si vor putea fi mancate).
Pune o treime din carne deoparte.
Pune restul carnii, branza, smantana si restul ingredientelor intr-un robot de bucatarie sau blender si mixeaza-le timp de aprox 30 de secunde, pana cand obtii o pasta omogena.
Rupe in fasii carnea lasata deoparte si amestec-o in pasta obtinuta.
Serveste pasta de macrou afumat pe paine prajita, alaturi de salata de sfecla coapta.
Recipe by Taste Bazaar at https://tastebazaar.ro/2018/02/pasta-de-macrou-afumat.html