Acum vreo doua saptamani am vazut fugitiv, pe un raft dintr-un supermarket, un borcanel dragut cu usturoi in ulei de masline….cred, pentru ca n-am analizat borcanul :), dar tin minte ca era scump :P. Asa ca m-am gandit repede sa-mi fac si eu acasa.
Am cam enumerat deja ingredientele acestui ‘preparat ‘ in titlu :), dar lista ar fi:
doua capatani de usturoi ( am curatat fiecare catel 🙂 )
4 fire de rozmarin
o fasie de ardei iute (curatat de seminte)
50 ml ulei de masline
Mai intai am pus crentutele de rozmarin si ardeiul in borcanul de 250 ml. Apoi am indesat cateii de usturoi si apoi am turnat uleiul peste ei.
M-am gandit ca voi putea folosi atat usturoiul cat si uleiul aromat la preparate din paste sau chiar in salate.
Iar pana atunci am si un obiect de decor foarte dragut in bucatarie :).
Rozmarin am gasit in supermarket in vitrinele frigorifice de la ‘fructe si legume’.
Cred ca totalul costurilor ajunge sub 5 ron, iar ce vazusem eu in magazin era minim 10 :D.
Mihaela says
miam, miam, miaaam!Like it!;*