Cand am spus ca am multe pe lista, n-am glumit :).
In weekendul asta vreau sa pregatesc anghinare, sparanghel, paste cu pesto de fistic, o prajitura cu portocale rosii, si daca reusesc, chiar si cateva borcanele de dulceata de portocale rosii si poate incerc si cateva macarons :D. Am inceput weekendul gastronimic aseara cu o supa crema de usturoi pe care o voi posta mai tarziu.
Acum scriu repede despre o salata pe care am pregatit-o din ce aveam la indemana, adica:
spanac proaspat
2 rosii
300 gr telemea de capra
o mana de nuci maruntite
o lingura de seminte de cedru
patrunjel
ulei de masline
zeama de lamaie
sare
Am spalat bine spanacul si l-am taiat. L-am pus intr-un bol cu rosiile taiate felii, branza cubulete si restul ingredientelor si salata a fost gata :).
Deci super simpla si super buna. Nucile si semintele de cedru aromate se potrivesc perfect cu branza.
Leave a Reply